cum pot ajuta

Cel mai important ajutor pe care îl poți acorda este susținerea morală și participarea activă la viața Alfa 1 a membrilor familiei care sunt afectați.

Modalitatea în care puteți face împreună schimbările necesare, însoțirea membrilor Alfa 1 la vizitele medicale, fac mult mai ușoară gestionarea bolii.

Diagnosticarea este urmată de o perioadă de stres, de frustrări și deznădejde. Este momentul când aveți cea mai mare nevoie unii de alții. Fii acolo!

Testează-te! Convinge-i și pe ceilalți membrii ai familiei să o facă. Într-un fel sau altul toată familia este și va fi implicată. Și, așa cum se întâmplă în momentele bune și mai puțin bune din viața noastră, ne dorim să avem familia alături.

Contactează-ne dacă ai nevoie de îndrumări pentru a ajuta o persoană Alfa care nu vrea să fie ajutată sau care acceptă mai greu diagnosticul. Contactează-ne oricând crezi că ai și tu nevoie de susținere, de mai multe informații sau când vrei doar să vorbești cu cineva despre Alfa 1.

 

Vrei să te implici mai mult? Poți ajuta la diagnosticarea precoce a persoanelor Afla participând ca voluntar la proiectele noastre sau susținându-le prin donații.

RO